Bestemmingen

Marokko

Marokko is bijzonder. Marokko is anders. Marokko is Arabisch. Marokko is ‘moeilijk’. Maar in een groep, onder begeleiding en mét een volgauto meer dan een (relaxed) bezoek waard en helemaal niet zó moeilijk. En Marokko is zelfs toegankelijk voor een Gold Wing of Street Glide, want wij rijden uitsluitend over geasfalteerde wegen en maken het je zo makkelijk mogelijk. Je vliegt naar Malaga, maar slaapt de eerste nacht al in Islamitisch Afrika, waar je waarschijnlijk een paar keer wakker wordt door de muezzin die de azan zingt (nou ja, zíngen…)

Inclusief

  • Motortransport, routes voor navigatie
  • 11 hotelovernachtingen o.b.v. halfpension (10x plus 1x logies/ontbijt)
  • begeleiding, volgauto, reservemotor en mobile telefoonkaart

Exclusief

  • Vlucht: Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur bij Transavia. Prijsidee tussen de € 275-325 hoe eerder je boekt des te goedkoper
 Duur:
12 dagen
 Lengte:
ca. 2.750-3.550 km
 Datum:
03-10 / 14-10-2022
 Naar:
Malaga
 Van:
Malaga

Prijs per persoon (vanaf)

€ 2.599,-

Meer details

Oost Andalucia najaar

Weet je wat het is? Zuid Spanje is véél te ver weg! Daarom is het er zo rustig op de weg, zie je zo weinig campers, bussen, caravans en andere rijdende chicanes. En weinig buitenlandse motorrijders. Want van Utrecht naar Malaga is het 2.300 km. Voor jou is het gelukkig maar 3 uur vliegen naar het startpunt van een rondje over het duizeligmakende El Circuito del Andalucía. Omdat jouw motor naar Malaga getransporteerd wordt.

  • Incl. motortransport, routes voor navigatie, 6 hotelovernachtingen (2/3 sterren hotels) obv half pension, begeleiding, zon!
  • Excl. regen en vliegticket. Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur via Transavia omdat dit het beste aansluit op het programma. Prijsidee tussen €125,- en €175,-, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper.
  • Hoogtepunten: Sierra Nevada (letterlijk en figuurlijk), Alpujarras, El Torcal en de A 397
  • Dieptepunten: Torremolinos en Marbella
 Duur:
7 dagen
 Lengte:
ca. 2.000 kilometer
 Datum:
30-10 / 05-11-2022
 Naar:
Malaga
 Van:
Malaga

Prijs per persoon (vanaf)

€ 1.349,-

Meer details

Andalucia najaar ‘West’

Andalucía is naast ‘de achtertuin van Benidorm’ weertechnisch het beste gebied van Spanje om in het late najaar nog ‘even’ naar toe te gaan. De temperaturen zijn mild en ‘herfst’ bestaat eigenlijk niet, hoewel het in de bergen en ’s ochtends best wel koud kan zijn. Maar het is éérlijke kou, droog en met de bijna altijd schijnenede zon is het ook dan al snel aangenaam. Vandaar de populariteit van de najaarsreizen. Andalucía is groot. Verschríkkelijk groot. Meer dan twee keer Nederland. Tot nu toe gingen de Andalucía tours door het zuiden en ver naar het oosten, deze keer gaan we iets meer naar het westen en minder ver naar het oosten. De rest van Andalucia volgt in de komende jaren. De routes van ‘West’ gaan voor 75% door dezelfde streek als ‘Oost’, maar de wegen zijn voor 75% anders. Daardoor ziet het er weer heel anders uit.

  • Incl. Motortransport, 6 hotelovernachtingen o.b.v. halfpension, begeleiding, alle routes voor navigatie
  • Excl.Vlucht. Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur bij Transavia. Prijsidee tussen de € 125-175, hoe eerder je boekt des te goedkoper
 Duur:
7 dagen
 Lengte:
ca. 2.000 kilometer
 Datum:
06-11 / 12-11-2022
 Naar:
Malaga
 Van:
Malaga

Prijs per persoon (vanaf)

€ 1.349,-

Meer details