Jij vliegt, gaat met je eigen personenauto of wat ons betreft te voet naar Spanje.

Wij zorgen voor het vervoer van je motor incl. bagage en motorkleding vanuit centraal Nederland, thuis of vanaf je eigen dealer naar (een depot in de buurt van) het vliegveld. Er zijn meerdere ritten per week, het hele jaar door.

Je bespaart tijd, banden, tol, benzinekosten, hotelovernachtingen, afschrijvingskosten, enz.


Je bent een tijdje je motor kwijt zodat je niet hier kunt rijden.

spanje motor transport

*Let op: bij groepsboeking van meer dan 15 motoren!

Spanje Motor Transport

Wanneer je een reis bij Spanje Motor Tours boekt, zit daar het transport van je motor bij in. We organiseren echter niet alleen volledig verzorgde motorreizen naar Spanje. Onder de vlag van Spanje Motor Transport regelen we namelijk ook het transport van motoren voor degene die geen reis (bij ons) geboekt heeft. We zijn de goedkoopste én de snelste, zéker wanneer het gaat om individueel transport. Kijk en vergelijk!

Wel bij iemand anders een (groeps)reis geboekt? Geen probleem, we vervoeren álles voor iedereen, ook andere reisorganisaties!

Het principe is gebaseerd op het brengen van je motor naar een centraal punt in Nederland. Vervolgens wordt je motor binnen 7 werkdagen naar een depot gebracht in Spanje, vlakbij het vliegveld. Terug gaat het simpelweg andersom. Afhankelijk van het aantal motoren gebeurt dit per vrachtauto of bestelbus met of zonder gesloten aanhanger. We werken met verschillende transporteurs samen en zoeken altijd naar de beste/goedkoopste oplossing. Dat betekent ook dat je motor niet altijd via de snelste/kortste weg naar je bestemming gaat, maar altijd binnen 7 werkdagen.

 

Vanwege de sterk fluctuerende (lees: stijgende) brandstofprijzen moeten ook de transportkosten helaas steeds bijgesteld worden. Op dit moment geldt voor onderstaande prijzen een ‘brandstoftoeslag’ van 5% op de genoemde prijs. Aan eenmaal afgesloten vervoersovereenkomsten worden niet meet gesleuteld!

 

Gelet op de ‘handelingskosten’ geldt bij 1 motor het tarief van 2 motoren. Dat is dus nogal veel geld. Vandaar dat we altijd proberen het transport van 1 motor te combineren met die van andere zodat het tarief van 2/t/m 4 motoren geldt. Dat combineren heeft wel invloed op de ‘transitie'/transporttijd. Met andere woorden: eerder inleveren of later ophalen in Nederland dan normaal, dus je motor langer kwijt!

Vraag naar de mogelijkheden/actuele stand van zaken.

Retourtarieven motortransport

2 t/m 4 motoren


Nederland-Barcelona:
Heen € 280,- / Terug € 245,-
Nederland-Alicante:
Heen € 300,- / Terug € 245,-
Nederland-Malaga:
Heen € 330,- / Terug € 245,-

5 t/m 8 motoren


Nederland-Barcelona:
Heen € 260,- / Terug € 210,-
Nederland-Alicante:
Heen € 285,- / Terug € 210,-
Nederland-Malaga:
Heen € 315,- / Terug € 210,-

9 t/m 12 motoren


Nederland-Barcelona:
Heen € 230,- / Terug € 200,-
Nederland-Alicante:
Heen € 255,- / Terug € 200,-
Nederland-Malaga:
Heen € 285,- / Terug € 200,-

13 t/m 18 motoren


Nederland-Barcelona:
Heen € 200,- / Terug € 190,-
Nederland-Alicante:
Heen € 225,- / Terug € 190,-
Nederland-Malaga:
Heen € 260,- / Terug € 190,-

19 t/m 26 motoren


Nederland-Barcelona:
Heen € 175,- / Terug € 180,-
Nederland-Alicante:
Heen € 200,- / Terug € 180,-
Nederland-Malaga:
Heen € 245,- / Terug € 180-,-

Meerprijs


Motor thuis halen: € 125,-
Motor thuis brengen: € 125,-
let op: prijs is per motor, niet per ophaaladres!
 

Noot: Retourtarief alleen geldig indien ook een heenreis geboekt is. Zo niet, dus in geval van een enkele reis naar Nederland, geldt de prijs voor de heenweg!

Transportverzekering

Omdat de meeste motoren All-risk of WA casco verzekerd en dus tegen transportschade verzekerd zijn, heeft SpanjeMotorTransport, cq. SpanjeMotorTours niet geen transportschadeverzekering afgesloten. Vraag voor de zekerheid je verzekeraar of transportschade onder jou dekking valt. Zie ook de Algemene Voorwaarden onder punt 13.5!